Anlık Bildirim

iPhone 7 şimdi de sızdırılan bir videoda görüldü

İnternette yayınlanan sızıntı haberleriyle neredeyse tüm gizemini yitiren iPhone 7'nin şimdi de ilk videosu paylaşıldı. Görüntülere bakılırsa cihaz hakkında şu ana kadar çıkan iddialar doğru.
Apple’ın Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonu için geri sayım devam ediyor. Ancak her lansmandan önce yaşandığı üzere iPhone 7'de de bilgi sızıntılarının ardı arkası kesilmiyor. Hatırlayacağınız gibi daha önce ortaya çıkan fotoğraflarla ilk kez fiziksel şekilde görülen yeni iPhone’un klasik ve Plus olmak üzere iki farklı modelle piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Birkaç gün önce paylaştığımız diğer bir haberde ise EarPods kulaklıklığında 3.5 mm’lik bağlantı yerine Lightning girişinin tercih edeceği iddia edilen akıllı telefon hakkındaki tüm beklentilerin ortaya çıkan son video ile kısmen doğrulandığını söyleyebiliriz.
9to5Mac’in paylaştığı 6 saniye uzunluğundaki videoya bakılırsa anten çizgilerinin köşelere doğru taşınması dikkatlerden kaçmazken, cihazın alt bölümünde standart kulaklık girişinin bulunmaması iddiaları güçlendirir nitelikte. Daha büyük kamera lensiyle geleceği belirtilen iPhone 7'de bu detaylar dışında tasarım anlamında önemli bir değişiklik yer almıyor.
Tahminlere göre A10 işlemci, suya karşı dayanıklılık, gelişmiş kamera, daha hızlı 4G ve Wi-Fi bağlantı özelliklerine sahip olacak iPhone 7'nin Plus modelinde ise çift kamera ve 3 GB RAM donanım özelliklerinin yer alacağı kulislerde konuşuluyor. Elbette resmi kaynaklarca doğrulanmayan tüm fotoğraf ve videoların iddia olmaktan öteye geçmediğini de unutmamak gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10385 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, apple iphone 7 ve
3 etiket daha iphone 7 iphone 7 plus Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim