Anlık Bildirim

iPhone 7′nin 4K çözünürlüğünde prototip videosu yayınlandı

Bugüne kadar genellikle düşük çözünürlükteki fotoğraf ve videolarla ortaya çıkan iPhone 7'nin tüm detaylarının net şekilde görülebildiği yeni 4K videosu yayınlandı.
Apple’ın önümüzdeki ay içerisinde tanıtması beklenen yeni akıllı telefonlarına dair paylaşımlar bildiğiniz gibi tüm hızıyla devam ediyor. Donanım özelliklerinden daha çok tasarımıyla gündeme gelen iPhone 7 hakkında şimdiye kadar edinilen bilgilere göre anten çizgilerinin kenarlara taşınacağı, 3.5 mm kulaklık girişinin yerini Lightning bağlantısının alacağı, kamera lensinin büyüyeceği ve çift kameranın yer alacağı kısmen netlik kazandı diyebiliriz.
Kısa süre önce teknik çizimleri, çalışır haldeki ilk videosu ve çeşitli maket (mock-up) görüntülerinin yayınlandığı akıllı telefon bu kez çok daha net bir şekilde, 4K çözünürlüğünde karşımıza çıkıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın tasarımcılar tarafından üretilen prototip modeli üzerinden hazırlanan videoda tüm detaylarıyla incelenen cihazda yer alması beklenen özelliklerin büyük bölümü doğrulanıyor.

Tasarım açısından büyük yenilikler beklenmiyor 

Cihazın alt bölümüne 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmasıyla birlikte gelen ses delikleri dikkat çekiyor. Bu bölümün stereo ses için mi yoksa mikrofon amacıyla mı yerleştirildiği ise belirsizliğini koruyor. Yan tarafta yer alan, sesin kolaylıkla açılıp kapatılmasını sağlayan butonun kaldırılacağı iddia ediliyordu fakat görüntülere bakılırsa ilgili tuş yerini koruyor.
Diğer taraftan uzun süre önce ortaya çıkan ve iPhone 7'ye ait olduğu belirtilen telefon kılıfının cihazla uyum gösterdiği dile getiriliyor. Tasarım itibariyle bir önceki modelle çok fazla farklılıklar göstermeyen iPhone 7'nin donanım açısından ne gibi yenilikler sunacağı ise merak ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22764 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim