Anlık Bildirim

iPhone 8, 20 Ekim’de Türkiye’de!

Apple’ın yeni akıllı telefonlarından iPhone 8 ve iPhone 8 Plus sonunda Türkiye’de satışa sunuluyor. Cihaz 20 Ekim itibariyle ülkemizdeki satış noktalarında tüketicilerle buluşacak. İşte detaylar:

iPhone 8, 20 Ekim’de Türkiye’de! Tam Boyutta Gör

iPhone X ile birlikte Apple’ın bu yıl satışa sunuduğu iPhone 8 ve 8 Plus, 20 Ekim itibariyle ülkemizde satış noktalarında yer alacak. Küresel ölçekte satış rakamları, tüketicilerin iPhone X beklentileri nedeniyle gölgede kalmış olsa da yenilikçi kamera yetenekleri ve yüksek performans ile yine önemli satış rakamlarına ulaşacaktır.


Telefonların satış fiyatı henüz Apple tarafından resmi olarak açıklanmış değil ancak ön satışa çıkan bazı noktalarda 64GB kapasiteli iPhone 8 için fiyat 4199TL olarak belirlenmiş. Aynı kapasiteli iPhone 8 Plus içinse rakam 4799TL olarak görülüyor. İlerleyen günlerde kesin fiyat bilgisi resmiyet kazanacaktır. Biz de sizlerle hemen fiyatları paylaşmış olacağız.


A11 Bionic işlemci ile önceki nesil A10’dan %70 daha performanslı olan iPhone 8 ve 8 Plus, ekran boyutu olarak bir önceki nesil iPhone 7 ve 7 Plus ile aynı yapıda. Ekibe yeni katılan iPhone X ise yüksek yüzey verimliliği ile yaklaşık olarak aynı boyutta olduğu iPhone 8 kasasında iPhone 8 Plus’tan daha büyük bir ekrana sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7294 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, iphone 8 plus ve
2 etiket daha iphone 8 fiyat Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim