Anlık Bildirim

iPhone 8 Product RED için siparişler bugün başlıyor iddiası

AIDS ile mücadeleye destek için çalışanlardansanız iPhone 8 serisinin Product RED versiyonları satışa başlamak üzere. Gelirin yarısı HIV ile mücadeleye ayrılıyor.

Apple’ın 11 yıldır büyük bir istikrarla sürdürdüğü ve zaman zaman Bono gibi önemli yıldızlarla desteklediği Product RED programı iPhone 8 serisine kavuşmak üzere. Bugün ön siparişlerin başlayacağı belirtiliyor.

iPhone 8 Product RED özellikleri

RED markası AIDS hastalığına karşı mücadele eden The Global Fund vakfı tarafından ticaret dünyasına yönelik olarak 2006 yılında başlatılmıştı. Bono gibi önemli isimlerin kurucusu olduğu program, iş birliği yapan firmaların RED kategorisi altındaki satışlarından yüzde 50’ye kadar kar almasını amaçlıyor.

Product RED kategorisinde 11 yıldır cihaz modellerinden tutun her türlü aksesuara kadar yer veriliyor. Bu ürünler kırmızı renkli ve Product RED logolu oluyor. Bir süredir iPhone 8 serisinin de programa katılması bekleniyordu. Genelde bahar döneminde yeni nesil iPhone modelleri programa katılmakta.

Bir operatör çalışanından sızdırılan bilgilere göre iPhone 8 Product RED bugün itibariyle ön siparişe açılacak. Çalışan sadece kendi operatörü için bilgi vermiş olsa da muhtemelen Apple mağazalarında da durum aynı. Hali hazırda ülkemizde iPhone 7 Product RED serisi satışta. Fiyatlar herhangi bir farklılık göstermiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim