Anlık Bildirim

iPhone 8 şema çalışmaları artıyor

Apple tarihindeki en çarpıcı ve en pahalı akıllı telefon olması beklenen iPhone 8 tasarım şemaları sızmaya devam ediyor. Sızıntılar genelde tek bir noktaya işaret ediyor.

Apple’ın onuncu yıl münasebetiyle özel bir versiyon olarak piyasaya sürmesi beklenen iPhone 8 modelinin tasarım şemaları olduğu iddia edilen sızıntılar arttıkça uzmanların bunlara göre yaptığı çizim denemeleri de artmaya başladı.

Genel konsept hemen hemen aynı

Son gelen 3D tasarım biraz daha anlatımlara yakın olarak karşımıza çıkıyor. Çerçevesiz bir görünüm elde etmek için tüm ekran kenarları 4mm kalınlığında tutulmuş. Bu durumda gerekli bileşenler nereye sığdırılmış soru işareti. Sadece ahize kısmı için üst kısımda bir yer ayrıldığı görülüyor. Parmak izi okuyucu da ekrana entegre edilmiş.

Tasarım şemasında telefon 137.54mm uzunluğunda ve 67.54mm genişliğinde. Hemen hemen iPhone 7 boyutları ile aynı. İnce ekran çerçeveleri sayesinde ekran boyutu 5.8 inç olarak ortaya çıkıyor. Bu tasarımlarda kavisli ekrana yer verilmemiş. Normalde kavisli ekran ihtimali çok yüksek görünüyordu. Muhtemelen Apple’ın denediği tasarımlardan bir tanesine bakıyoruz.

Arka tarafta dikey çift kamera sensörlerinin arasının biraz daha açıldığı ve tam ortaya LED flaşın entegre edildiği görülüyor. Bu dizilimin özellikle zengin gerçeklik ve 3D içeriklerde faydalı olacağı belirtiliyor.

Henüz net bilgiler elde yok ancak görüldüğü kadarıyla Apple tarihteki en çarpıcı iPhone modelini ortaya çıkarmak için çok çalışıyor. Fiyatı 1000$ civarında gezinmesine rağmen Apple’ın 60-70 milyon civarında özel versiyon satışı beklentisi olduğu konuşuluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8271 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve iphone 7
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim