Anlık Bildirim

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, satış rakamlarında iPhone X'u geride bıraktı

Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi (CIRP) 2018 yılının ilk çeyreğinde, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'un, satış rakamı olarak iPhone X'u geride bıraktığını açıkladı. Detaylar haberimizde.
Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi CIRP analistleri, 2018 yılının ilk çeyreğinde en çok satan Apple akıllı telefonlar raporunu açıkladı. Rapora göre 2018 Ocak ve Mart ayları arasında satılan Apple marka cihazların %23'ü iPhone 8, %21'i iPhone 8 Plus olurken, şirketin amiral gemisi iPhone X satışları ise sadece %16'da kaldı.

iPhone X satışları daha da düşecek

CIRP kurucularından Josh Lowitz, ABD'deki tatil sezonuyla karşılaştırıldığında, 999 dolarlık iPhone X satışlarının düşüş yaşadığını belirterek, bunun Apple'a zarar vermeyeceğini savunuyor. Analistlere göre Apple'ın bu ayın başında iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin kırmızı rengini piyasaya sürmesi, iPhone X'in satışlarının ikinci çeyrekte daha da düşeceğine işaret ediyor.
Üretim mühendisliği araştırmasında dünya lideri bir kuruluş olan CIRP, hâlâ eski iPhone modellerinin ABD'de rağbet gördüğünü de belirtiyor. Raporda iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin satış oranı %20 olarak belirtilirken, geriye kalan yüzdelik dilimin ise diğer iPhone modellerine ait olduğu açıklandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6100 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim