Anlık Bildirim

iPhone 8'in gecikmesi durumunda kullanıcılar başka telefonlara yönelebilir

Apple iPhone'un onuncu yılına özel bir telefon hazırlıyor. OLED ekrana sahip olması beklenen yeni modelde tedarik sıkıntıları yaşanabilir. Bu durumda kullanıcılar başka telefonlara yönelebilir.
Apple'ın yeni iPhone modelinde OLED ekran kullanacağı sızıntılarını daha önceden duymuştuk. Yeni ekranla birlikte birtakım tedarik sorunları da ortaya çıkmıştı. Bu nedenden dolayı yeni iPhone modelinde üretim sıkıntıları olabilir.
Bernstein analisti Tony Sacconaghi, CNBC'ye vermiş olduğu bir röportajda iPhone'un yeni modeli uzun bir süre gecikirse kullanıcıların başka telefonlara yönelebileceğini söyledi. Sacconaghi'ye göre kullanıcılar en fazla üç hafta bekleyecek ve tedarik sorunları olursa başka telefonlara yönelecek.
Tüm bu sıkıntılar iPhone'un ilk defa OLED ekran kullanacak olmasından kaynaklanıyor. DigiTimes’ın raporunda, yeni iPhone’da OLED panellerinin tedariğinde ve bu panellerin montajında verimlilik sorunları yaşandığı belirtiliyor. Şu anda iPhone 8’in OLED ekran konusunda tek tedarikçisi olan Samsung’un 5.8 inç OLED ekran üretiminde sorunlar yaşadığı da gelen haberler arasında. Hatta bu yüzden iPhone 8'in sınırlı sayıda üretileceği dedikoduları da çıkmıştı.
Apple 12 Eylül'de yeni iPhone modellerini tanıtacak. Ön siparişlerin ise tanıtımdan bir hafta sonra verilmeye başlanacağı söyleniyor.
iPhone 8'in 64 GB'lık versiyonunun 999$, 256 GB'lık versiyonunun 1099$, ve 512 GB'lık versiyonunun ise 1199$ fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Apple bugüne kadarki en büyük depolama alanına (512 GB) ilk defa yeni iPhone'da yer verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4218 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim