Anlık Bildirim

iPhone SE 2 bu yıl gelmeyebilir

Apple’ın sevilen 4 inçlik akıllı telefonu iPhone SE için bir güncelleme bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Apple’ın şimdilik devam modeline sıcak bakmadığı iddia edildi.

Apple’ın ağırlıklı olarak 4 inçlik iPhone dönemini özleyenlere yönelik olarak geliştirdiği beğenilen iPhone SE modelinin bu yıl ikinci nesle terfi etmesi bekleniyordu. Ne var ki uzmanlar aynı görüşte değil.

Gerek görülmedi

Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo, bu yıl iPhone X 2018, iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone modellerine daha fazla ağırlık verileceğini ve bu yüzden de iPhone SE 2 için kaynak ayrılmayacağını iddia ediyor.

Gerek TrueDepth kamera sisteminin daha iyi hale getirilmesi için yapılan çalışmalar gerek 6.5 inçlik yeni iPhone X Plus modeli için OLED ekran tedariği arayışları Apple’ı yoğun bir dönemin içerisine sokmuş durumda. Bu bakımdan iPhone SE 2 için bir hareketlilik bulunmuyor.

Aslında Apple’ın her yıl 3 telefon döngüsüne girdiğini söyleyebiliriz. 2016 yılında iPhone 7 serisi ile iPhone SE piyasaya çıkmıştı. 2017 yılında ise iPhone 8 ve iPhone X modelini gördük.

Bu yıl daha yüksek kar marjı bırakan yeni nesil iPhone X serisi ve kırpılmış 6.1 inçlik çentikli iPhone modeli karşımıza çıkacak. Yani yine 3 model. Bu bakımdan 4 inçlik ekranı ile ilgi görse de Apple’ın bu yıl iPhone SE modeli ile ilgilenmeyeceği anlaşılıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3347 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone se ve iphone se 2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim