Anlık Bildirim

iPhone SE 2'nin çentikli bir fotoğrafı ortaya çıktı

Apple'ın önümüzdeki dönemde piyasaya çıkması beklenen yeni akıllı telefonu iPhone SE 2'nin çentikli bir fotoğrafı ortaya çıktı. iPhone X'a benzeyen cihaz çentik sızıntılarını doğrular nitelikte.
Teknoloji devi Apple'ın ikinci nesil iPhone SE olarak adlandırılan iPhone SE 2 modelinin çentikli bir fotoğrafı ortaya çıktı. Görsel uzun süredir cihazın çentikle gelip gelmeyeceğine dair sızıntıları cevaplar nitelikte. iPhone X'a olan benzerliği ile dikkat çeken akıllı telefonun detaylarına geçelim.

Kablosuz şarj özelliği henüz kesin değil 

iPhone SE 2018 olarak da anlandırılan akıllı telefon iPhone X'un tasarımını andırıyor. Apple telefonlar için aksesuarlar satan MobileFun sitesinde ortaya çıkan bu görsele bakarak, cihazın iPhone SE'da olduğu gibi alüminyum kasayla geleceğini söyleyebiliriz. Çentikli bir ekrana sahip olması beklenen akıllı telefonda fiziksel bir Home tuşu ise yer almıyor.
iPhone SE 2'nin su geçirmez bir kasa, A10 fusion yonga seti, 2 GB RAM, 12 Megapiksel arka kamera, 1.700 mAh pil ve 3,5 mm kulaklık girişi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca cihazın, selefi olan iPhone SE'nin alüminyum kasasını muhafaza etmesi, kablosuz şarj özelliğinin olup olmayacağı konusunda da kafalarda soru işaretleri bırakıyor. Bunun yanında sızıntılarıyla ünlü bir twitter hesabında ise iPhone SE 2'de kullanılacak ekran panellerinin fotoğrafları yayınladı. Görsellerde ekran panellerindeki çentik bölümü açıkça görülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8184 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim