Anlık Bildirim

iPhone X, 6 çekirdekli A11 Fusion işlemciyle gelebilir

Yeni iPhone modelinin tanıtımına bir gün kala şimdi de iPhone X'te kullanılacak olan işlemci sızdırıldı. Longhorn, iPhone X'te kullanılacak olan işlemcinin 6 çekirdekli olabileceğini söyledi.
iOS 11'in GM (final beta) sürümüyle birlikte yeni iPhone modelinin birçok özelliği gün yüzüne çıkmıştı. Bugün ise Apple'ın iPhone X'te 6 çekirdekli A11 Fusion işlemcisine yer vereceği sızdırıldı. 
Twitter kullanıcısı Longhorn, iPhone X'te kullanılacak olan işlemcinin büyük olasılıkla 6 çekirdekli olacağını söyledi. Apple, iPad Pro'da A10X 3 + 3 çekirdekli bir işlemci kullanmıştı. Ancak Apple; bugüne kadar aynı anda ikiden fazla çekirdeğin etkin olduğu bir iPhone üretmedi. Sızıntılar Apple'ın radikal bir karar alarak yeni iPhone modelinde daha fazla çekirdeğin aynı anda aktif olarak çalışacağı bir işlemci kullanacağını söylüyor. Bu da yeni iPhone modelinin bugüne kadar ki en güçlü iOS cihaz olacağını gösteriyor.
Yarın, yeni iPhone'un tanıtımıyla birlikte her şey netleşecek. Biz de Donanımhaber ekibi olarak gelişmeleri yakından takip edip sizlere aktaracağız. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim