Anlık Bildirim

iPhone X, BİM'de 4999 TL'ye satışa çıkıyor!

BİM, 6099 TL'den satışa sunulan iPhone X'u tam 1100 TL indirimle satışa çıkarıyor! 64 GB depolama kapasiteli iPhone X, 9 Mart Cuma günü BİM mağazalarında 4999 TL'den satışta olacak.
Daha önce birçok Apple ürününü piyasanın bir hayli altında fiyatlardan satan BİM, yeni bir kampanyaya imza atıyor. 6099 TL'den satışa çıkan iPhone X, 9 Mart Cuma gününden itibaren 4999 TL'den BİM mağazalarında satışa olacak. 
2 yıllık Apple Türkiye garantisiyle BİM mağazalarında satışa sunulan 64 GB depolama kapasiteli iPhone X'un sınırlı stoklarla satışta olacağını söyleyelim bu sebepten ötürü 9 Mart Cuma günü BİM mağazalarının önünde sabahın erken saatlerinde beliren vatandaşları görebilirsiniz.
 
Bugüne kadar iPhone X sahibi olmak isteyip de fiyatından ötürü alamayanların ayağına çok güzel bir fırsat geldi diyebiliriz. BİM mağazalarında 9 Mart cuma günü satışa sunulacak sınırlı sayıdaki iPhone X'dan herhangi birine sahip olmak istiyorsanız cüzdanlarınızı hazırlamanızı ve erken saatlerde herhangi bir BİM mağazasının önünde bekleyişe koyulmanızı tavsiye ediyoruz. Son olarak BİM mağazalarının sabah saat 09:00'da kepenklerini açtığını belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30279 kez okundu.
226 kişi, toplam 264 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone x, bim mağazaları ve
2 etiket daha bim Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim