Anlık Bildirim

iPhone X ekranının soğukta tepkisiz kalması sorunu gideriliyor

iPhone X modelinin iç mekandan bir anda soğuk dış mekana çıktığında meydana gelen ekranının tepkisiz kalması problemi Apple tarafından da doğrulandı. Yama çok yakında.

Apple’ın yeni gözdesi iPhone X piyasaya çıktı ve ilgi oldukça büyük. Kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Apple, telefonda zaman zaman meydana gelen hatalara hemen müdahale ediyor.

Ekran donuyor

Bir süredir kullanıcılar tarafından rapor edilen 0 derece civarındaki soğuk havalarda ekranın tepki vermemesi hatası Apple tarafından doğrulandı ve yakın zamanda bir yama yayınlanacağı bildirildi.

Gelen bilgilere göre bir anda soğuk havaya çıkarılan iPhone X modelinin ekranı tepkisiz hale geliyor. Fiziksel bir Home tuşu olmadığı için de kullanıcı menü içerisinde sıkışıp kalıyor. Bir kaç saniye geçtikten sonra ekran yeniden eski haline geliyor.

Bazı kaynaklar iOS cihazlarının zaten 0 derece ve üzerinde kullanılması tavsiyesinin olduğunu, problemin buradan kaynaklandığını belirtiyor. Bazı kaynaklar ise iç mekandan dış mekana geçişte yaşanan ortam parlaklığı değişiminin TrueDepth kamera sistemini etkilediğini ve ekranı dondurduğunu iddia ediyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6568 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim