Anlık Bildirim

iPhone X özellikleri gelecek yıl yeni iPhone’larda karşımıza çıkacak

Gelecek yılın iPhone modellerinde iPhone X özelliklerine rastlayacağız. Apple beğenilen özellikleri yeni nesil telefonlarına da sunarak tüketici ilgisi çekmeyi planlıyor.

Apple’ın onuncu yıla özel hazırladığı iPhone X modeli önemli özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Apple bu özellikleri gelecek yılın iPhone modellerinde kullanmayı düşünüyor.

iPhone X deneyimi

iPhone X sadece bu yıla özgüydü ve en az iki yıl piyasada kalacağı tahmin ediliyor. Bu bakımdan yeni bir iPhone X modeli olmayacak. Gelecek yıl yine iki model piyasaya çıkacak ancak iPhone X özellikleri ile donatılacak.

Firmanın OLED ekran, TrueDepth kamera, Face ID gibi özellikleri yeni iPhone modellerine transfer etmesi bekleniyor. Bu özelliklerin hepsi iki telefonda da olacak mı yoksa Plus modeli mi daha donanımlı olacak şimdilik belli değil.

Aslında bu beklenen bir hamleydi. Beklenmeyen ise fiyatlarda biraz oynama yaşanması. Özellikle Çin’de iPhone 8 fiyatları 850$’dan başlıyor ve tüketicinin bu yıl çok fazla ilgi göstermediği belirtiliyor.

Huawei’nin yüzde 31 pazar payı ile lider olduğu dünyanın en büyük akıllı telefon pazarında Apple yüzde 18 civarında geziniyor. Bu bakımdan iPhone’ların daha fazla kişiye ulaşması gerek. Kaynaklar baz fiyatta 90$ civarında bir indirim olacağını belirtiyor. Yani bugüne göre iPhone 8 64GB modelin fiyatı 750$ civarına inmiş olacak.

İndirimin başlangıç fiyatını iPhone 7 dönemine yakın bir seviyeye çekecek olması muhtemelen tüketicide bir hareketliliğe neden olacaktır. Elbette Çinli üreticilerin boş duracağını düşünmek hata olur. Bakalım gelecek yıl Çin’de rekabet nasıl şekillenecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6144 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone x ve
2 etiket daha iphone 8 iphone 8 plus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim