Anlık Bildirim

iPhone Xs satışları beklenenin altında kaldı

Geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefonlarını tanıtan Apple, iPhone Xs ve iPhone Xs Max için ön sipariş almaya başladı. Ancak gelen haberler iPhone Xs modelinin satışlarının düşük olduğu yönünde.
Cupertino merkezli teknoloji devi, ilk hafta sonunda kaç adet sipariş verildiğine dair herhangi bir ayrıntı paylaşmamış olsa da, analistler yeni iPhone serisine yönelik talepte yetersizliğe işaret ediyor. Rosenblatt Securities analisti olan Jun Zhang, yeni iPhone'lara olan talebin iPhone X'le karşılaştırıldığı zaman düşük kaldığını söyledi.

Ön siparişler iPhone X'in gerisinde kaldı

Analist, bu hafta yatırımcılara verilen bir notta, Apple'ın bu yıl toplam 36 milyon iPhone Xs üretileceğinin beklendiğini vurguladı. Ancak toplam üretim miktarının diğer modeller göz önüne alındığında ne kadar artış göstereceği ise şimdilik bilinmiyor. Bunun yanında iPhone Xs Max ve iPhone XR'ın, tüm ürün serisinde en çok satılan modeller olma ihtimali taşıdığı da ifade ediliyor.
iPhone Xs Max modeline olan talebin yüksek olduğu belirtilirken, iPhone XR ise tüm ürün yelpazesindeki en uygun fiyatlı model olarak Ekim ayında raflardaki yerini alacak. Analizst Jun Zhang: "iPhone Xs ve iPhone Xs Max'ın ön siparişleri geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve ilk üç gün 12 milyon ön sipariş alan iPhone X ile karşılaştırıldığında düşük kalıyor." ifadelerini kullandı. Yeni iPhone'ların yüksek fiyatlı olması Apple'ın en büyük dezavantajı olarak gösteriliyor. Bakalım Ekim ayında piyasaya sürülecek olan iPhone XR bu gidişatı değiştirebilecek mi hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6814 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
satış rakamları, ön sipariş ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim