Anlık Bildirim

iPhone gözüyle İstanbul’un sokak kedileri

Hiç kimseye ait olmayan ama herkesin sevgisini kazanan İstanbul’un sokak kedileri Apple’ın Instagram hesabına konu oldu. iPhone ile çekilmiş birbirinden etkileyici fotoğraflar sizi bekliyor.

iPhone modellerinin kamera özelliklerini ön plana çıkarmak için dikkat çekici reklam çalışmaları yapan Apple, bu kez İstanbul sokaklarında yaşayan sahipsiz kedilerin fotoğraflarından oluşan bir video yayınladı.

Hepsi iPhone ile çekildi

Instagram üzerinde #ShotoniPhone adıyla yeni bir tanıtım çalışması başlatan Apple, bu etiket ile paylaşılan fotoğrafları belirli temalar altında bir araya getiriyor. Sonrasında kendi resmi hesabından video ve fotoğraf şeklinde paylaşıyor.

Apple resmi hesabının son paylaşımı İstanbul’un sahipsiz sokak kedileri oldu. Çağan Irmak gibi ünlü isimler, bloggerlar, fotoğrafçılar ve Instagram fenomenlerinin paylaştığı etkileyici görselleri bir araya toplayan hesap, hoş bir video ortaya çıkarmış.

Elbette bu paylaşımın ana konusu iPhone kamerası ile ne kadar etkileyici fotoğrafların çekilebileceği. Paylaşım şu ana kadar yaklaşık 150 bin görüntüleme aldı.




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim