Anlık Bildirim
Sıradaki Video

iPhone'u çift SIM kart ile kullanın! Detaylar videomuzda

Çift SIM kartlı bir iPhone! Kulağa biraz tuhaf geliyor çünkü Apple'dan beklediğimi bir hamle değil. Ama iPhone'u çift SIM kart ile kullanmak mümkün. Nasıl mı, bu sorunun yanıtı videomuzda.
Herkese merhaba arkadaşlar, ben Erdi Özüağ. Apple'ın çift SIM kartlı iPhone çıkarmasını bekleyen kullanıcıların ilgisini çekebileceğini düşündüğüm bir ürünle karşınızdayım. CES Asia fuarında tanıtılan LynkFone sahip olduğu özelliklerle dikkat çeken bir çözüm olmuş.
Aslında iPhone'da birden fazla SIM kart kullanımına izin veren bazı çözümler daha önce çıkmıştı ancak bunların belki de kullanması en rahat ve pratik olanı, şu an görmekte olduğunuz, videomuzun başrolünü kapan LynkFone olacak gibi görünüyor. Goshi isimli firma tarafından geliştirilen bu aksesuar ile IOS 7.1 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone'larda ikinci SIM kartı kullanabiliyorsunuz.
Çalışma mantığı aslında son derece basit. İkinci SIM kartınızı sadece bir kartvizit kadar büyük olan LynkFone'a takıyor, Bluetooth üzerinden iPhone ile eşliyor ve kendi yazılımı üzerinden kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Arka plandaki servis ve hizmet yönetimi için uygulamanın kendi yazılımını kullanmanız gerekiyor. Telefon rehberinize entegre olan ve numaraları kendi içine taşıyan uygulamayla birlikte iPhone'nunuz, iki SIM kartın da aktif olduğu, yani eş zamanlı çalıştığı bir cihaza dönüşüyor.
Çok amaçlı bir aksesuar olan LynkFone'u aynı zamanda telefonun kamerası için uzaktan kumanda amacıyla da kullanabiliyorsunuz. 300mAh kapasiteli dahili pile sahip olan ve üreticinin rakamlarına göre 60 saat bekleme süresi sunan LynkFone, üzerindeki microUSB konnektörü ile yeniden şarj edilebiliyor.
Kusursuz bir üründen bahsetmiyoruz pek tabi ki. Birincis ikinci SIM kartı sadece sesli görüşme için kullanabiliyoruz yani veri transferi yok dolayısıyla mobil tarifeniz varsa kullanamazsınız, ikincisi ise bağlantı Bluetooth arayüzü üzerinden gerçekleştiği için bu aksesuar her daim yanınızda, yakınınızda olmalı. Güzel olansa son derece hafif, ince ve şık bir ürün olduğundan bir anahtarlığa bile takılabilir duruyor.
LynkFone, iPhone 6s Plus'ı örneğin Galaxy Note 5 Duo veya Xperia Z5 serisinin versiyonları gibi doğal çift SIM kart desteği sunan bir cihaz yapmıyor belki ama, mutlaka bir yol bulmalıyım iki telefon taşımak istemiyorum diyenler için fena görünmeyen bir alternatif. Son kullanıcı fiyatı ise şimdilik belirsiz gibi görünüyor. Evet arkadaşlar Ben Erdi Özüağ, bir videonun daha sonuna gelmiş olduk.  Bir sonraki videoda görüşene kadar hoşçakalın.
 
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim