Anlık Bildirim

İngiliz basını iPhone Xs Max yerine Audi A4 öneriyor

Apple yeni iPhone modellerini tanıttı. Yeni modellerinin fiyatı, dünya çapında büyük tepki çekti. İngiliz basını, 1500 sterline varan iPhone Xs Max yerine alınabilecek başka şeyleri derledi.

Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlik ile yeni telefonları iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerini tanıttı. Yeni modellerin yurtdışı fiyatı açıklandı, ülkemizdeki fiyatı bilinmiyor.

İngiliz basını, yeni modellerin fiyatına büyük tepki gösterdi. İngiltere’de iPhone Xs Max 512 GB modeli 1450 sterline satılıyor. The Sun, telefonun fiyatının pahalı olduğunu ve bu paraya alınabilecek şeyleri derledi.

Macbook Pro

İngiltere’de iPhone Xs Max 512 GB ile aynı fiyata Macbook Pro alınabiliyor. Üstelik bu Macbook Pro, 128 GB hafızalı baz model yerine 256 GB hafızalı 13 inçlik model.

Bu öneriyi Türkiye’ye de uyarlayabiliriz. Fiyatının 15 bin lirayı aşacağını düşündüğümüz iPhone Xs Max 512 GB yerine 16 bin liraya Touchbar özellikli 256 GB Macbook Pro modelini veya 13 bin liraya Touchbar olmayan 256 GB kapasiteli Macbook Pro'yu satın alabilirsiniz.

Üç adet Galaxy S9

İngiltere’de bir iPhone Xs Max yerine iki adet Samsung Galaxy S9 alınabiliyor. Galaxy S9’un İngiltere fiyatı 739 sterlin, iki tanesi 1478 sterline denk geliyor.

Ülkemizde ise yaklaşık olarak üç adet Samsung Türkiye garantili Galaxy S9 alabilmek mümkün. Üç adet Galaxy S9, iPhone Xs Max’in tahmini Türkiye fiyatına denk geliyor. Sevdiğiniz iki kişiyle birlikte Android’in tepe modellerinden Galaxy S9’a geçiş yapabilirsiniz.

New York’ta çift kişilik 7 günlük tatil

Bir adet iPhone Xs Max’e vereceğiniz paraya ABD’nin en gözde şehri New York’ta çift kişilik 7 günlük tatil yapabilirsiniz. Londra-New York uçak biletleri de dâhil olmak üzere üç yıldızlı otelde çift kişilik New York tatilinin toplam tutarı 1310 sterlin. Vize, pasaport ücretlerini hesaba katmazsak Türkiye’den New York’a 5 günlük çift kişilik bir tatile çıkılabilir.

İkinci el Audi A4

The Sun’da yazana göre iPhone Xs Max yerine 2004 model 160 bin kilometrede Audi A4 alabilmek mümkün. Bu kıyas, telefon fiyatlarının geldiği noktayı tam olarak gösteriyor. Gazete, “Audi A4 almak yerine iPhone Xs Max’e binmeyi de deneyebilirsiniz.” diyor. Ülkemizdeki araba fiyatlarını düşündüğümüzde telefon yerine Audi A4 alabilmek imkânsız.

Motorlu tekne

Arabaya binmeyi sevmiyorsanız veya hali hazırda daha iyi bir arabanız varsa tercihinizi tekneden yana kullanabilirsiniz.

Sahibinden.com’da baktığımızda 4 buçuk 5 metre boyunda, motorlu gezi teknelerinin 10 bin – 15 bin liraya satıldığını görüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24782 kez okundu.
59 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone xs, iphone xs max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim