Anlık Bildirim

iPhone Xs, Xs Max ve XR modelleri Türkiye’de! Türkiye fiyatı ne kadar?

iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR Türkiye'de! Dövizdeki hareketlilikten dolayı çıkışı geciken iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerinin Türkiye fiyatı ne kadar?

iphone xs iphone xr türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı yeni iPhone modellerini Türk kullanıcıların beğenisine sundu. iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modelleri bugünden itibaren satın alınabiliyor.

iPhone Xs ve iPhone Xs Max, genel satışa sunulan telefonlar arasında en pahalı telefon modelleri oldu. iPhone Xs Max’in 512 GB depolama alanına sahip versiyonu 13999 TL gibi ürkütücü bir fiyat etiketine sahip.

iPhone Xs Türkiye fiyatı ne kadar?

iPhone Xs’nin 64 GB depolama alanına sahip versiyonu 9899 TL’ye satılıyor. iPhone Xs 256 GB 11199 TL, iPhone Xs 512 GB ise 13099 TL olarak ücretlendiriliyor.

iPhone Xs Max Türkiye fiyatı ne kadar?

6.5 inç boyutundaki ekranıyla bugüne kadarki en büyük ekranlı iPhone modeli olan iPhone Xs Max’in 64 GB depolama alanına sahip versiyonu 10799 TL’ye satılıyor. iPhone Xs Max 256 GB versiyonu 12099 TL, 512 GB versiyonu ise 13999 TL fiyat etiketi ile sahibini bekliyor. iPhone Xs ile iPhone Xs Max arasında 900 liralık fiyat farkı var.

iPhone XR Türkiye fiyatı ne kadar?

Apple A12 işlemcisini ve FaceID teknolojisini daha uygun fiyata deneyimleyebileceğiniz iPhone XR de Türkiye de satışa sunulan modeller arasında yer alıyor. iPhone XR’yi 5 farklı renk seçeneği (beyaz, siyah,mavi, sarı, mercan ve kırmızı) ile satın alabilirsiniz.

iPhone Xr’nin 64 GB versiyonu 7399 TL’ye, 128 GB versiyonu 7799 TL’ye 256 GB versiyonu ise 8699 TL’ye satılıyor.

Yeni iPhone modellerini şu andan itibaren Apple’ın web sitesinden, diğer e-ticaret sitelerinden ve perakende satış mağazalarından satın alabilirsiniz. Apple Türkiye web mağazasında, 1 gün içerisinde kargoya teslim edileceği bilgisi yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24213 kez okundu.
53 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni iphone, türkiye fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim