Anlık Bildirim

İşte karşınızda yeni iPhone'ların render görselleri

2018 model iPhone'lar için render görselleri oluşturuldu. Apple, büyük bir sürpriz yapmazsa yeni iPhone'lar haberimizde yer alan render görsellerindeki gibi olacak. İşte yeni iPhone'ların tasarımı:
Her sene olduğu gibi bu sene tanıtılacak iPhone'ların da en merak edilen özelliklerinden birisi şüphesiz nasıl bir tasarımla geleceği. Geçtiğimiz yıl tanıttığı iPhone X modeliyle tasarım anlayışını baştan aşağı değiştiren Apple, Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone'larda da benzer tasarım dilini yansıtacak. 
Ekran/kasa oranını artırabilmek adına çentikli tasarıma geçen Apple, aynı tasarıma 2018 model iPhone'larda da yer verecek. Üç farklı iPhone modeli ile sahneye çıkacağı söylenen Apple'ın ikisi yüksek donanımlı ve bir diğeri de nispeten uygun fiyatlı olmak üzere toplamda üç iPhone modeli tanıtacağı konuşuluyor.
Nieuwemobiel tarafından oluşturulan render görselleri iki farklı iPhone modeli üzerinde yoğunlaşıyor. Modellerin adlandırması ne kadar doğru bilinmez lakin 2018 model iPhone'ların aşağıdaki tasarımla geleceğini söyleyebiliriz. İşte 5.8 ve 6.1 inç ekranlı iPhone'ların render görselleri: 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10711 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone x, 2018 iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim