Anlık Bildirim

Kırmızı iPhone 8/8 Plus Türkiye’de çıktı

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, Türkiye'de çıkışını gerçekleştirdi. HIV/AIDS ile mücadele için kırmızı renkli iPhone satışlarından elde edilen gelirin bir bölümü bağış olarak kullanılacak.

kırmızı iphone 8 çıktı fiyatı Tam Boyutta Gör

Nisan ayının başında tanıtılan kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri Türkiye’de çıktı. Apple Store’un fiziksel ve online mağazalarından satın alabilirsiniz. Product RED, sosyal sorumluluk projesi kapsamında satılan kırmızı renkli Apple ürünlerinden elde edilen gelirlerin bir bölümü AIDS ile mücadele için bağış olarak aktarılıyor.

Apple, bugüne kadar Product RED projesi altında 160 milyon doları aşkın bağış topladı. Bu bağışlar The Global Fund’a aktarıldı.

Kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, standart renkteki iPhone 8 modellerine göre sadece tasarımsal farklılık içeriyor. İşlevsel açıdan bir farklılık bulunmuyor. Önceki Product RED iPhone modellerinden farklı olarak kırmızı renkli iPhone 8 ve 8 Plus’ta ön yüzde beyaz çerçeve yerine siyah çerçeve kullanılıyor.

Kırmızı iPhone 8 fiyatı

Kırmızı renkteki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri, standart renkteki iPhone modelleri ile aynı fiyat etiketine sahip. iPhone 8 64 GB 4199 TL’ye, iPhone 8 Plus 64 GB ise 4799 TL’ye satılıyor. Yaklaşık 800 TL daha vererek her iki modelin de 256 GB depolama alanına sahip versiyonunu alabilmek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4207 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, kırmızı iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim