Anlık Bildirim

15 watt TDP'ye sahip 4 çekirdekli mobil i7 işlemci görüntülendi

Intel Coffee Lake işlemci ailesi ile birlikte ciddi performans artışları sunacak. Bunu çekirdek sayısını arttırarak sağlayacak olan firmanın yongaları detaylanmaya devam ediyor.
AMD’nin Ryzen işlemcilerinin çıkışı ile birlikte şüphesiz piyasadaki rekabet ortamı kızıştı. Bu sayede Intel cephesinde yıllardır değişmeyen çekirdek konfigürasyonları gelen bilgilere göre değişeceğe benziyor.

Son gelen haberlerde Acer Nitro AN515-31 modelinde yer alan ‘’U’’ son ekli işlemciye yer verildi. Windows 10 Home sürümü altında çalışan dizüstüde 20 GB sistem belleğine yer verilirken, modeli belli olmayan bir GTX ekran kartı sistemin diğer detayları arasında yer alıyor.

Düşük güç tüketimli

Habere konu yonga ise Core i7-8550U olarak ekrana yansımış. İşlemci 4 çekirdek 8 izlekli bir yapıya sahip. 1.80 GHz taban frekans ve 1.99 GHz’lik boost frekans değerlerinde görev yapacak olan çözümün ısıl tasarım gücü ise 15 watt olarak belirtilmiş. Son olarak yüksek performanslı dizüstü modelinin yaklaşık 750$’lık fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenirken çıkış tarihine dair bir bilgiye yer verilmemiş. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4436 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, acer ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim