Anlık Bildirim

Performans isteyenlere 28 çekirdekli Xeon işlemcisi

İçerik üreticilerine yönelik üst seviye bilgisayar ve iş istasyonu segmentine Intel Xeon W-3175W desteği geldi. 28 çekirdekli Intel Xeon W-3175W özellikleri haberimizde.

Intel’in dokuzuncu nesil Core işlemcilerini ve yeni nesil Core-X serisini duyurduğu etkinliğinde önemli bir sürpriz daha vardı. Herkes Core-X serisine 28 çekirdekli bir üye beklerken Xeon ailesine yeni bir üye eklendi.

Intel Xeon W-3175W özellikleri

Intel Xeon W-3175W işlemcisi Premium bilgisayar sınıfı için tasarlandı. Mimari anlamda yeni nesil Core-X serisi ile aynı ancak Intel yeni işlemcisini biraz daha üste konumlandırmış. Fark olarak Turbo Boost 3.0 teknolojisinin eksikliğini gösterebiliriz. Ayrıca ECC bellek desteği de mevcut. 28 çekirdekli ve 56 izlek birimli olan işlemci Turbo Boost 2.0 ile 4.3GHz seviyesine kadar çıkabiliyor.

LGA 3647 soketli anakartlar ile uyumlu olan Intel Xeon W-3175W işlemcisi yine 68 PCIe hattı, DDR4 2666MHz dört kanal bellek desteği sunarken 38.5MB akıllı ön bellek kullanıyor. 255W ısıl tasarım gücü nedeniyle daha iyi bir soğutmaya ihtiyacı var.

Cinebench R15 testlerinde 7300 puana çıkmayı başaran işlemci yılın sonlarına doğru piyasada olacak. ASUS ROG Dominus Extreme yeni işlemciyi destekleyen ilk anakart olma özelliğine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim