Anlık Bildirim

AMD son zamanlarda her ne kadar Ryzen Threadripper platformuna odaklanmış görünse de sızıntılara göre bir yandan da hali hazırdaki 2. nesil Ryzen işlemci ailesini de genişletmeye devam ediyor. Yeni işlemciler Lenovo’nun bir sistemine dair yayınladığı teknik özelliklerin yer aldığı sayfada ortaya çıktı.

Saat hızlarında artış var

Ryzen 3 2300X ve Ryzen 5 2500X’in yer aldığıo tabloya göre önceki nesile kıyasla artan saat hızları göze çarpıyor. Diğer taraftan 12 nm sürecinden geçen modellerin ilk nesile kıyasla daha geniş bir bellek desteği sunacağını da söyleyebiliriz.
Ryzen 3 2300X 4 çekirdekli bir yapıda 2 MB L2 önbelleğiyle desteklenirken, 3.5 GHz’lik taban ve 4 GHz’lik tepe frekansta görev yapacak. Ryzen 5 2500X ise SMT desteğine sahip bir 4 çekirdekli yonga olacak. L2 tampon belleğin aynen korunduğu çözümde frekanslar 3.6/4.0 GHz aralığında seyredecek.

Son olarak her iki yonganın da bellek tarafında 2933 Mhz’lik kitleri desteklediği bilgisinin de yer aldığı sayfada henüz toplam önbellek konfigürasyonları hakkında bilgi yer almasa da bir önceki nesildeki durum korunacağa benziyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim