Anlık Bildirim

Geçtiğimiz yıl işlemci pazarında sert rüzgarlar estirip ardından bu yıla Osborne etkisi kaynaklı olsa gerek biraz olumsuz tablolarla giriş yapan AMD GPU içeren çözümlerini genişletmeye devam ediyor. Son gelen haberlerde bir Athlon işlemcisine yer verildi.


Teknik detaylar

Yonganın açığa çıktığı Sisoft Sandra testine göre Athlon 200GE, çift çekirdek 4 izlekli bir yapıda 2 MB L2 ve 4 MB'lık L3 önbelleğiyle destekleniyor. Taban frekans olarak 3.2 GHz değeri ölçülen modelin boost saat hızı hakkında bir detay yer almazken, Vega GPU'sunu da beraberinde getirdiği görülüyor.
Tahminlere göre Intel'in Pentium işlemcilerinin karşısına konumlandırılacak 14 nm'lik yonga ile bazı basit oyunlarda fiyatına göre tatmin edici sonuçlar alınabilir. Tabi yine de çözümün genel bilgisayar kullanımına yönelik olarak satışa sunulacağını unutmamak gerek.

Son olarak AM4 soketli anakartlarda kullanılması beklenen yeni Athlon işlemcisinin fiyatına dair henüz bir bilgi mevcut değil ancak 90 Euro altında bir fiyat etiketi ile raflardaki yerini alabileceğini söyleyebiliriz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4604 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd zen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim