Anlık Bildirim

Intel 2018 için en önemli lansmanını yapıyor | Donanım Haber olay yerinde

Donanım Haber olarak Intel'in yeni nesil masaüstü işlemci ailesi lansmanı için New York'tayız. Başta uzun zamandır iddia edilen Core i7-9900K olmak üzere tüm gelişmeler olay yerinden aktaracağız.
Intel'in yeni masaüstü işlemci lansmanı için New York'tayız. Şirketin "Sonbahar Masaüstü Lansman Etkinliği" olarak tanımladığı bu özel organizasyon, yeni nesil işlemci ve anakartların gövde gösterisine dönüşecek. Başlamasına saatler kalan etkinliğin yıldızı, resmi olarak doğrulanmasa da epeydir konuşulan Core i7-9900K olacak. Yeni işlemci ailesiyle birlikte Intel,  Z390 yongaseti ve iş ortaklarının yeni anakart modellerini de gösterecek.
Intel'in "Masaüstü PC sahibi olmak için daha iyi bir zaman olmamıştı" açıklaması, yeni platformuna olan inancın bir işareti. 8 çekirdek ve 16 izlek desteği sunması beklenen Core i7-9900K aynı zamanda çekirdeklerin yük durumuna göre çıkılabilen en yüksek turbo frekansı konusunda daha rekabetçi olacak gibi duruyor. En azından şimdiye kadar sızdırılan bilgi ve belgelerin ortaya koymuş olduğu detaylar aşağı yukarı bu şekilde.
Etkinlik kapsamında Intel'in overclock ve oyun odaklı gösteriler yapacak olması dikkat çekici. Ana gündem masaüstü platform olsa da, en yeni teknolojilere sahip mobil cihazlar ve diğer ürünleri görme ve test etme şansımız da olacak. Donanım Haber olarak başlamasına saatler kalan etkinlik için olay yerinden haberler ve videolar paylaşacağız. Rekabet arttı, kılıçlar çekildi. Intel kanadı için yakın gelecekte bizleri nelerin beklediğine tanık olmak üzereyiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4924 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, new york ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim