Anlık Bildirim

Intel Core i7-8086 getir AMD Ryzen 1950X Threadripper götür

Yonga dünyasında 40 yılı geride bırakan Intel rakibi AMD’den ilginç bir hamle yedi. Olay uzun yıllar önce Apple ve IBM arasındaki konuyu hatırlatıyor. Detaylar haberimizde.

Intel’in 40. yıl anısında satışa sunduğu ve Core i7-8700K temelinde yükselen Intel Core i7-8086K Limited Edition işlemcisi ilginç bir kampanyaya konu oldu. Kampanyayı yapan ise elbette AMD.

Anlamlı kampanya

AMD kampanya ile güç tutkunlarına üst seviye bilgisayar sistemlerinin sonraki 40 yılını kutlama imkanı vereceğini ifade ediyor. Kampanya sadece Intel Core i7-8086K Limited Edition işlemcisi için geçerli. Normalde standart bir versiyon da var ancak bu kampanyaya dahil değil.

Limited Edition işlemcileri geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir çekilişle şanslı kişilere dağıtılmıştı. Kampanya kapsamında ABD’de yaşayan ilk 40 kişi Limited Edition işlemcileri getirdiği takdirde AMD Ryzen 1950X Threadripper işlemciye ücretsiz sahip olacak.

Yukarıda da değindiğimiz gibi sadece ABD’de yaşayan ilk 40 kişi bundan yararlanacak. Bazı sınırlamalar nedeniyle diğer ülkelerde herhangi bir kampanya yapılamayacak. Kampanya şartlarının 25 Haziran tarihinde açıklanacağı belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6158 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel core i7-8086k limited edition, amd ryzen 1950x threadripper ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim