Anlık Bildirim

Intel yarı iletken şirketi eASIC'i satın aldı

Intel işlemci üretmenin ötesine geçme stratejisinin bir parçası olarak eASIC'i satın aldı. Santa Clara merkezli şirket Intel'in en küçük bölümü olan Programlanabilir Çözümler Grubu'na katılacak.
Intel, IoT ve bulut depolama pazarındaki konumunu iyileştirmek için fabrikasız yarı iletken şirketi eASIC'i satın aldığını duyurdu. eASIC, kablosuz ve bulut ortamlarında kullanılmak üzere yonga üretimi yapıyor ve 5G ağ destekli ileri teknolojiler sunuyor.
Devralmanın ardından şirket, Intel’in Programlanabilir Çözümler Grubu'nun bir parçası olacak. Intel konuyla ilgili açıklamasında "eASIC'in bünyemize katılması, müşterilerin pazara sunma süresi, özellikler, performans, maliyet, güç ve ürün yaşam döngüleri gibi farklı ihtiyaçlarını karşılamamıza yardımcı olacak” dedi.

eASIC, 19 yıldır yarı iletken sektöründe

Merkezi Kaliforniya'nın Santa Clara şehrinde bulunan eASIC, 19 yıldır ASIC tasarımı üzerine faaliyet gösteren bir firma. Intel'in eASIC'i satın alması, iki şirket arasında fikri mülkiyet paylaşımı yapılarak yeni komple paket çözümler oluşturmasını sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim