Anlık Bildirim
 
François Piednoël, isim olarak çoğumuz bilmesek de kullandığımız Intel işlemcilerde imzası olan önemli bir mühendis. Katmai kod adlı ilk nesil Pentium 3 işlemcilerinden tutun hali hazırdaki Kaby Lake işlemcilerine kadar bir çok yongada emeği geçen, 20 yıldır Intel’in kadrosunda bulunan François Piednoël bugün itibariyle firmadaki kariyerine son vermiş bulunmakta.
Baş mühendis şahsi Twitter hesabından gönderdiği tweet’le bu sabah yönetim birimine gerekli bildiriyi yaptığını duyurdu. Ayrıca kendisini yeni maceraların beklediğini açıklayan François Piednoël’in planları hakkında henüz bir bilgi mevcut değil.

AMD'ye geçebilir mi?

Bilgisayar endüstrisinin büyük isimlerinden olan mühendisin ileride AMD’ye geçip geçmeyeceğine dair şimdiden kafalarda soru işareti oluşmuş durumda. Şimdilik firmada geçirdiği yıllara dair bazı hatıralarını paylaşan tecrübeli isim geçirdiği 20 yılın ona bazı dersler verdiğini ve bu dersleri zamanla heyecan dolu yeni mühendis adaylarıyla paylaşacağını belirtti. Son olarak ilerleyen günlerde gelişmeleri hep birlikte takip ediyor olacağız.
İlgili tweet'e aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim