Anlık Bildirim

TÜBİTAK önderliğinde açık kaynak işletim sistemi ve yazılımları konferansı

TÜBİTAK ULAKBİM önderliğinde gerçekleştirilen Kamu Açık Kaynak Konferansı'nın İstanbul ayağı Pendik'te düzenleniyor. Konferansta bu yıl Pardus Projesi ve açık kaynak yazılımlar konuşulacak.
TÜBİTAK ULAKBİM önderliğinde gerçekleştirilen Kamu Açık Kaynak Konferansı’nın İstanbul ayağı Pendik’te düzenlenecek. Konferans’ta Pardus başta olmak üzere Linux işletim sistemleri hakkında eğitimler ve seminerler düzenlenecek.

Kamu Açık Kaynak Konferansı (KAK’18), 2-3-4 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Etkinliğin ilk iki gününde gün boyu eğitimler, son gününde ise gün boyu konferanslar yapılacak. Herkesin katılabileceği KAK'18 etkinliği ücretsiz olarak düzenleniyor. Etkinliğin eğitim ayağının kontenjanı tükendi ancak konferanslar için buradan kayıt yapabilirsiniz.

Konferanslarda Pardus’un önemi, açık kaynak dünyasındaki gelişmeler ve kamuda açık kaynak kullanımı ele alınacak. Ülkemizde yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verilecek. Gelecekte alınacak kararlar tartışılacak.

Ülkemizde geliştirilen açık kaynak yazılımlardan Lider Ahenk, Engerek, Ahtapot, Samba, PostgreSQL, Postfix, Dovecote, Zimbra ve diğer pek çok yazılımla ilgili konferanslar yapılacak.

KAK’18, 2-3-4 Ekim tarihlerinde İstanbul Pendik’te bulunan The Green Park Hotel’de ziyaretçilerini ağırlayacak. Daha detaylı bilgiyi http://kak.pendik.bel.tr adresinden alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13366 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Linux, pardus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim