Anlık Bildirim
Microsoft bu yıl yayınladığı büyük Windows 10 güncellemelerinde büyük bir güven ve prestij kaybına uğradı. Bu nedenledir ki yapılan açıklamalarda güncelleme kalitesini sağlamak adına şirketin daha dikkatli çalışacağı vurgulandı.

İlk olarak verilerin silinmesi, daha sonra bazı bilgisayarlarda mavi ekran sorunu yaşanmasına neden olan Windows 10 Ekim güncellemesi, şimdi de iCloud senkronizasyon sorununa neden oluyor. Güncelleme sonrası iCloud üzerinden paylaşılan ya da senkronize edilen fotoğraf albümlerinde sorun yaşandığı ortaya çıktı.

Microsoft tarafından yapılan açıklamada sorunun çözümü için Apple ile ortak çalışma yürütüldüğü duyuruldu. Fotoğraflarına tüm cihazlarından ulaşmayı seven kullanıcılar ile kurumsal iCloud altyapısında çalışmalarını yürüten firmalar için sorun ciddi duruyor.

Sorunla ilgili çözümün ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak, sorun yaşanmasının önüne geçmek için iCloud yüklü bilgisayarlara güncelleme verilmiyor. Her şeye rağmen güncellemeyi yüklemek isteyen kullanıcılar sorunla ilgili uyarılıyorlar. Sorunsuz bir iCloud deneyimi ve en güncel Windows sürümünü deneyimlemek isteyen kullanıcılar biraz daha sabretmek zorundalar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18695 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim