Anlık Bildirim

Windows 10'da "Ölümcül Yeşil Ekran" dönemi başladı

Sinir bozucu mavi ekran hatasına yeni bir kardeş geldi. Windows 10'un yeni Insider yapılarıyla birlikte Green Screen of Death olarak adlandırılan Ölümcül Yeşil Ekran hatası da ortaya çıktı.
Hepimiz BSOD (Blue Screen of Death) olarak adlandırılan Ölümcül Mavi Ekran hatasını biliyoruz ancak geçenlerde bazı kullanıcılar bu süper sinir bozucu hata mesajının yeni bir versiyonunu gördüler. GSOD (Green Screen of Death) olarak adlandırılan Ölümcül Yeşil Ekran hatası Windows 10'un 14997 numaralı yapısıyla ilk kez ortaya çıkmış durumda.
Windows Kurumsal Geliştirme Platformundan üst düzey program yöneticisi Matthijs Hoekstra, 28 Aralık tarihinde Twitter üzerinden Windows 10 yapı 14997'de hiç kimsenin fark etmediği yeni bir şey olduğunu söyledi. Deneyimli yönetici durumu biraz da tiye alarak "büyük değişim" olarak lanse etti. Kullanıcılar Xbox ile başlayan ve Project Astoria ile biten birçok yenilikten bahsetseler de Hoekstra aynı gün bunun yeşille ilgili olduğunu ortaya koyan ipuçları verdi.
Yeşil ekran hatası sonunda @Chris123NT isimli kullanıcı tarafından yayınlanan ekran görüntüsü ile ortaya çıkarıldı. Matthijs, renk farkının dışında mavi ekran hatasıyla tamamen aynı görünüme sahip olan GSOD hatasının Insider yapıları için özel olarak oluşturulduğunu açıkladı. Aynı Ölümcül Yeşil Ekran büyük ihtimalle Ocak ayında gelmes beklenen genel kullanıma açık Insider yapılarının bir parçası olacak. Bu nedenle Insider programına kayıtlı üyeler yeşil ekranla karşılaşmaya hazırlıklı olmalılar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23812 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, mavi ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim