Anlık Bildirim

Itopya Ankara Mağazası İlginin Odağı Oldu ve 5. Yaş Günü Kutlamalarına Hazırlanıyor

IT ve Gaming teknoloji ürünlerin satışını gerçekleştiren,yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş web mağazası özellikleriyle müşterilere benzersiz çözümleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşadı.

Itopya Ankara Mağazası İlginin Odağı Oldu ve 5. Yaş Günü Kutlama Tam Boyutta Gör

IT ve Gaming teknoloji ürünlerin satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş web mağazası özellikleriyle müşterilere benzersiz çözümleri, 1.500 m2 ‘lik 3. mağazası açılışıyla Ankaralı teknoloji severlerle buluşturan Itopya, açılışında yoğun bir ilgiyle karşılandı ve kendinden beklenen açılış heyecanını yerine getirmenin haklı gururunu yaşadı.

Mağaza açılışında pek çok fenomenin orada hazır bulunup severleriyle buluşmasının yanında, yenilikçi mağaza tasarımı ve o güne özel olarak planlanan kampanyalarla 3. Mağaza açılışına bir şenlik havası katıldı ve soğuk havaya aldırmayan yüzlerce Teknoloji tutkunu bu fırsatlardan faydalanmak amacıyla girişte uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Pek çok oyun sever, keyifli anlar yaşadığı açılış gününde, hem Dünyaca ünlü markaların mağaza için stantları ziyaret edildi ve o güne özel deneyimleme şansı yakalandı.

Yaşanılan bu deneyimi 5. Yaş kutlamalarıyla devam etmeye hazırlanan Itopya, yine birbirinden benzersiz ürünler ve rekabetçi kampanya avantajları ile yine ilginin odağı olma yolunda hızla ilerliyor ve sizleri bekliyor.

Itopya Hakkında Itopya

IT ve Gaming ürünlerin perakende satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş web mağazası özellikleriyle müşterilere teknolojik çözümler sunan bir markadır. İlk mağazasını Acıbadem'de açan Itopya, kısa süre içerisinde ikinci şubesini de Beylikdüzü ilçesinde açtı ve 3. mağazasını Ankara’da açtı. Mutlu müşteri ve mutlu çalışma arkadaşı prensibiyle yola çıkan Itopya, her gün yenilenen kampanyalarıyla itopya.com üzerinden ziyaretçilerine en güncel ürünleri ve fırsatları yakalama şansını sunmaktadır. Fırsatları kaçırmamak için sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın.

Web: https://www.itopya.com/

Facebook: https://www.facebook.com/itopya

Twitter: https://twitter.com/itopyacom

Instagram: https://www.instagram.com/itopya

Youtube: https://www.youtube.com/itopya

Tiktok: https://www.tiktok.com/@itopya

Linkedin: https://tr.linkedin.com/company/itopya-com

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim