Anlık Bildirim

ITOPYA.COM İstanbul AIRPORT AVM Mağazası 30 Eylül’de Açıldı!

Türkiye’nin Bilgisayarcısı ITOPYA.COM,   iyi hizmet kalitesini sunmak için 581 metrekarelik alana sahip İstanbul Airport AVM Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

ITOPYA.COM İstanbul AIRPORT AVM Mağazası 30 Eylül’de Açıldı! Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin Bilgisayarcısı ITOPYA.COM, hem farklı lokasyonlardaki müşterilere daha rahat ulaşabilmek hem de en iyi hizmet kalitesini sunmak için 581 metrekarelik alana sahip İstanbul Airport AVM Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.


30 Eylül’den 9 Ekim’e kadar sürpriz konuklar ve özel fiyatlarla açılış etkinliği düzenleyen ITOPYA.COM, ASUS, MSI, Gigabyte, Steelseries, Corsair ve Razer gibi teknolojinin en sevilen markalarını, geniş ürün yelpazesini ve müşteri memnuniyetini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor.

ITOPYA.COM İstanbul AIRPORT AVM Mağazası 30 Eylül’de Açıldı! Tam Boyutta Gör

Mağaza açılışını hem web sitesinde hem de Aırport AVM’de benzersiz ürünler ve rekabetçi kampanya avantajları ile kutlayan ITOPYA.COM, yine ilginin odağı oldu. Birçok oyun sever ve teknoloji tutkunun buluştuğu açılışta stantlar ziyaret edildi ve o güne özel ürünleri ziyaretçiler deneyimleme fırsatıyakaladı.


30 Eylül’den itibaren 4. Mağazasıyla İstanbul/Bakırköy lokasyonunda bulunan Airport AVM’nin ikinci katında hizmet vermeye başlayan ITOPYA.COM, diğer mağazalarından farklı olarak çalışma saatleriniAIRPORT Mağazası için 10:00 ile 22:00 olarak değiştirdi. Fırsatları kaçırmamak ve etkinliklerden ilk senin haberin olsun istiyorsan aşağıdaki sosyal medya
hesaplarını takip etmeyi unutma!


ITOPYA.COM Resmi Hesaplar;
Web: https://www.itopya.com/
Facebook: https://www.facebook.com/itopya
Twitter: https://twitter.com/itopyacom
Instagram: https://www.instagram.com/itopya
Youtube: https://www.youtube.com/itopya
Tiktok: https://www.tiktok.com/@itopya
Linkedin: https://tr.linkedin.com/company/itopya-com

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim