Anlık Bildirim

ITOPYA.COM İstanbul AIRPORT AVM Mağazası ile Büyümeye Devam Ediyor!

2016 yılında Toplama Bilgisayar, Gaming notebook ve ürünlerin perakende satışını gerçekleştirmeye başlayan ITOPYA.COM, ilk mağazasını 2017 yılında Acıbadem şubesi ile gerçekleştirdi.

ITOPYA.COM İstanbul AIRPORT AVM Mağazası ile Büyümeye Devam Ediyo Tam Boyutta Gör

2016 yılında Toplama Bilgisayar, Gaming notebook ve ürünlerin perakende satışını gerçekleştirmeye başlayan ITOPYA.COM, ilk mağazasını 2017 yılında Acıbadem şubesi ile gerçekleştirdi. Hızlı ve güvenilir adımlarla büyümeye devam eden ITOPYA.COM, 2022 Mart ayında Ankara Söğütözü mağazasının ardından şimdi de İstanbul Airport AVM’de benzersiz hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile 4. mağaza açılışını gerçekleştiriyor.


Türkiye’nin Bilgisayarcısı ITOPYA.COM, Hazır Sistemler, Bilgisayar parçaları, Notebooklar, Gaming ürün ve aksesuarları, 581 m2 büyüklüğündeki yeni mağazasında sizlerle buluşturuyor. ASUS, MSI, Gigabyte, Steelseries, Corsair ve Razer gibi teknolojinin en büyük ve en önde gelen Gaming markalarına ait ürünlerin stantlarının bulunduğu yeni mağazada, oyuncular o güne özel fırsatları bulabileceği gibi ürünleri deneyimleme şansını da yakalayabilecekler. Ayrıca yeni mağazalarında diğer mağazalarında da olduğu gibi satış sonrası oluşabilecek sorunlara daha hızlı ve yerinde çözüm sunabilmek adına, satış sonrası hizmet ekibi de bulunmakta.


30 Eylül’de birçok fenomenin katılacağa mağaza açılışına özel kampanyada hem WEB Sitesinde özel fiyatlı ürünler hem de İstanbul AIRPORT Mağazaya özel fırsatlar sizleri bekliyor. Açılışa özel kampanyadan yararlanmak ve fırsatları kaçırmamak için ITOPYA.COM resmi hesaplarını takipte kalın!


ITOPYA.COM Hakkında;


ITOPYA.COM IT ve Gaming ürünlerin perakende satışını gerçekleştiren, yenilikçi mağazacılık anlayışı ve gelişmiş Web Mağazası özellikleriyle müşterilere teknolojik çözümler sunan bir markadır. Mutlu müşteri ve mutlu çalışma arkadaşı prensibiyle yola çıkan ITOPYA.COM, her gün yenilenen kampanyalarıyla itopya.com web sitesi üzerinden ziyaretçilerine en güncel ürün gamını sunmaktadır.


ITOPYA.COM AIRPORT AVM Mağazası Nerede?


Mağaza Adresi: Airport AVM 2. Kat - Londra Asfalti Kuleli Mevkii E-5 Karayolu Üzeri Bakırköy/İstanbul
Açılış Tarih ve Saati: 30 Eylül 2022 Cuma 10:00
ITOPYA.COM Resmi Hesaplar;
Web: https://www.itopya.com/
Facebook: https://www.facebook.com/itopya
Twitter: https://twitter.com/itopyacom
Instagram: https://www.instagram.com/itopya
Youtube: https://www.youtube.com/itopya
Tiktok: https://www.tiktok.com/@itopya
Linkedin: https://tr.linkedin.com/company/itopya-co

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim