Anlık Bildirim

Acer Predator Thronos koltuğu oyunu başka bir seviyeye taşıyor

Oyuncuların oturması için değil de adeta oyunu yaşaması için tasarlanan Acer Predator Thronos, oyuncu koltuğu dense de daha çok bir kokpit havası uyandırıyor.

Oyuncu donanımları içerisinde koltuklar da ayrı bir yer edinmiş durumda. Üreticiler pek çok bileşenin yanına bir koltuk serisi eklemeyi ihmal etmiyor. Acer Predator markası da bunlardan birisi.

Acer Predator Thronos özellikleri

Acer Predator Thronos adındaki oyuncu koltuğu hazır bir sistem olarak geliyor. Predator oyuncu bilgisayarı yanında üç adet 27 inçlik oyuncu monitörü de koltuğa entegre. Böylece ek bir masrafa gerek kalmıyor.

Sistemin ağırlığı yaklaşık 220 kilogram. Bunun sebebi gövdenin çelikten yapılmış olması. Ayrıca ekranların takıldığı kısım da motorlu ve ayarlanabiliyor. Acer oturmaktan daha çok oyuncunun içerisinde oyunu yaşayacağı bir sistem geliştirmişti.

Koltuk 1.5 metre yüksekliğe sahip ve 140 derece yaslanabiliyor. Titreşimli hissiyatın unutulmadığı koltuğun daha çok uçuş simülatörleri ile daha verimli kullanılabileceği ifade ediliyor. Acer Predator Thronos için henüz bir çıkış tarihi verilmedi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim