Anlık Bildirim

Acer’dan 18 çekirdekli ve 4 ekran kartlı oyuncu bilgisayarı

Oyuncu bilgisayarları artık en son işlemci ve ekran kartlarını daha piyasaya çıkmadan sunmaya başladı. Acer Predator Orion 9000 tam bir canavar olmuş diyebiliriz.

Oyuncu donanımları pazarında varlığını güçlendirmek isteyen Acer, IFA 2017 fuarında belki de pazarın en güçlü sistemini duyurdu. Yeni Predator oyuncu bilgisayarı 18 çekirdekli işlemci ve 4 ekran kartı barındırıyor.

Tam bir canavar

Acer Predator Orion 9000 adındaki bilgisayar her yönden çıtayı en yükseğe taşımayı başarmış bir ürün. Intel’in kısa süre sonra piyasaya süreceği 18 çekirdekli yeni canavarı Core i9-7980XE modelini seçeneklere ekleyen bilgisayar ayrıca 4 adede kadar Radeon Vega ekran kartını da barındırabiliyor.

Oyuncuların aradığı her şeyi sunan bilgisayar kasa içerisinde yuvaların da desteğiyle 128GB’a kadar DDR4 RAM ve 42 TB’a kadar da depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca daha düşük işlemciler ve 2 adet GTX 1080 Ti SLI seçeneği de mevcut.

Kasa toplamda 15 kilograma erişirken rahat taşıma için üst kısma iki adet kulp ve alt kısma da karbon kaplama tekerlekler eklenmiş. Acer’ın bilgisayar için özel bir anakart tasarladığı belirtiliyor. Kasa içerisindeki 5 adet 120mm fan yuvasından birisi IceTunnel 2.0 sıvı soğutma için ayrılmış.

Opsiyonel 16.8 milyon renkli RGB aydınlatma da sunan modelin fiyatı henüz belli değil. Sadece Intel Core i9-7980XE işlemcisinin 2000$ olduğunu düşünürsek çift haneli fiyatlar şaşırtıcı olmayacaktır. Acer Predator Orion 9000 modeli Kasım ayından itibaren satışa başlayacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12298 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
acer, acer predator orion 9000 ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim