Anlık Bildirim

Son dönemde madencilik için geliştirilen çok kartlı sistemler gündemdeyken, farklı amaçlar için hazırlanmış bilgisayar sistemleri de mevcut. Asus Strongbox, dünyanın en güçlü 8 ekran kartlı bilgisayar sistemi oldu.

Özel amaçlı

Asus Strongbox, firmanın Strongbox bilgisayar üreticisi ile ortak geliştirdiği bir sistem. Strongbox ise sistemi Jellyfish animasyon stüdyosu için hazırlıyor. 7 gün 24 saat profesyonel animasyonlar hazırlamak için tasarlanan sistem bu bakımdan çok güçlü olmak zorunda.

4 raflı olan bilgisayar sisteminde 8 adet Asus GeForce GTX 1080 Ti ekran kartı kullanılmış. Sistemin bugüne kadar geliştirilmiş en iyi fiyat-performans sistemi olduğu da dile getiriliyor. Bu sistemler için kullanılan OctaneBench testlerinde 3 kategoride rekor kırmayı başarmış. Üstelik en yüksek yoğunlukta sıcaklık değerinin de 51 derece civarında olduğu ifade ediliyor.

Bunun dışında Asus sanal madencilik için iki ekran kartı daha duyurdu. Asus Mining P106 (GTX 1060) ve Asus Mining RX470 adlarını taşıyan ekran kartları maliyetine göre yüzde 36 daha iyi kazma performansı sunuyor. Ayrıca dayanıklılığı arttırmak için Super Alloy Power II bileşenleri, çift rulmanlı fanlar ve IP5X toza dayanıklılık sertifikasına yer verilmiş. Nvidia tarafında herhangi bir ekran çıkışı yer almazken, AMD tarafında ise DVI-D bağlantısı bulunuyor.

Asus ayrıca enerji tasarrufunu ve performansı kontrol edebilmek amacıyla GPU Tweak II yazılımını da sunuyor. Asus Mining RX470 ekran kartı Temmuz ayında piyasada olacak. Asus Mining P106 ise sadece Çin’e özel olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim