Anlık Bildirim

Bu sistem ile hem ısının hem madencilik yapın

Kış geride kaldı ancak halen havalar ısınmış değil. Qarnot QC-1 madencilik sistemi sizi ısıtıcı masrafından kurtarabilir. Böylece hem ısınıp hem para kazanabilirsiniz.

Onlarca ekran kartından oluşturulan madencilik sistemlerinin ne kadar çok ısı yaydığı herkesin malumu. Zaman zaman sistemlerini ısınmak için kullanan madenciler duyuyoruz ancak artık profesyonel yaklaşımlar var.

Qarnot QC-1 özellikleri ve fiyatı

Fransız girişim Qarnot evinizde bir ısıtıcı olarak kullanabileceğiniz bir madencilik sistemi geliştirdi. Qarnot QC-1 adındaki duvara monte sistem 20 metrekare civarında bir alanı ısıtabiliyor. Dış tasarım standart bir ısıtıcıdan farksız. Bu bakımdan dekorasyonda çok fazla sırıtmıyor.

Firma ısıtıcı içerisinde iki adet Sapphire Nitro RX 580 ekran kartı yerleştirmiş. Güç kaynağı da olan sistem toplamda 500W enerji çekiyor. Özel alüminyum tasarım sayesinde sıcaklık hızlıca dışarı veriliyor. Fan veya depolama diski gibi herhangi bir taşınabilir parça içermeyen sistemin patenti alınmış. Sistem tamamen sessiz bir şekilde çalışıyor.

Qarnot QC-1 için 3560$ gibi bir meblağı gözden çıkarmanız gerekiyor. Ethereum’un şimdi ki fiyatına göre sistem aylık olarak 120$ gelir getirebiliyor. Kripto para borsası ise üzerindeki LED aydınlatmadan veya mobil uygulamadan takip edilebiliyor.

 
Bu sistem ile hem ısının hem madencilik yapın
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3150 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
qarnot qc-1, qarnot ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim