Anlık Bildirim

Corsair ve Ubisoft’tan dev Far Cry 5 iş birliği

Ay sonunda piyasaya çıkacak Far Cry 5 oyunu için Corsair önemli bir hamle yaptı. Alışverişlerde bedava oyun hediyesi yanında RGB aydınlatma entegrasyonu da geliyor.

Far Cry serisinin beşinci oyunu büyük bir merakla beklenirken Corsair ve Ubisoft arasında önemli bir iş birliği başladı. İş birliği oyun hediyesinden RGB aydınlatma desteğine kadar geniş bir kapsama sahip.

Özel iş birliği

İlk olarak 150$ ve üzeri Corsair ürünleri alanlara Far Cry 5 oyunu hediye olarak verilecek. Corsair’in çevrim içi mağazasında geçerli olan kampanyada belirli RGB ürünleri yer alıyor. Kampanya 23 Mart-30 Nisan arasında geçerli.

İkinci olarak Far Cry 5 oyunu özelleştirilmiş RGB entegrasyonuna sahip olacak. Uyumlu Corsair RGB ürünleri ile oynarken 35 farklı oyun içi aydınlatma etkileşimi kullanıcıları bekliyor. Bunlar keşif esnasında, çatışma esnasında, balık yakalama esnasında veya farklı durumlarda ortaya çıkıyor. Etkileşim klavye, fare, kulaklık, fan, kasa gibi tüm RGB ürünlerine uygulanacak.

Corsair ayrıca tüm ürünlerini tek bir uygulama altında topluyor. Daha önce bileşenler farklı uygulamalar altına dağıtılmıştı. Böylece tek bir noktadan kontrol mümkün hale geliyor. Yeni uygulama 27 Mart tarihinde erişime açılacak yani Far Cry 5 çıkış tarihinde.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4721 kez okundu.
8 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
corsair, far cry 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim