Anlık Bildirim

Cryorig’den ilginç kasa tasarımı

Monitörün altına koyduğunuz standın bir PC olmasını ister miydiniz? Cryorig ve Lian Li ortaklığında 2 yıl boyunca geliştirilen Taku bilgisayar kasası tam da bu işe yarıyor.

Lian Li’nin zaman zaman imza attığı ilginç kasa tasarımları herkesin malumu. Şimdi Lian Li ile işbirliği yapan Cryorig firması da ilginç bir tasarım ile karşımıza çıktı. Cryorig Taku, stand olarak kullanılması ile öne çıkıyor.

Cryorig Taku

Bir monitör standı olarak tasarlanan Taku, aynı zamanda bir PC donanımı da barındırıyor. Böylece yer sıkıntısı olan kullanıcılar en ideal şekilde bilgisayar sistemini kurabiliyor. Kasanın geliştirilmesi yaklaşık 2 yıl almış.

Ahşap ayakları sayesinde 15 kilograma kadar monitörleri taşıyabilen kasanın iç kısmı da ayrılabilen bir çekmeceye sahip. Böylece kolay bir şekilde bilgisayar bileşenleri değiştirilebiliyor.

ITX yapısında olan kasaya 280mm’ye kadar ekran kartı, SFX veya SFX-L güç kaynağı, ITX anakart, 2 adet 2.5 inç ve 1 adet 3.5 inç olmak üzere 3 adet HDD sığabiliyor. Kasanın altına da tam boy bir klavye eklenebiliyor. Taku yıl sonunda piyasaya çıkacak ve 299$ fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3619 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cryorig, cryorig taku ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim