Anlık Bildirim

Dell ilk Inspiron oyuncu masaüstünü duyurdu

Oyuncu donanımları pazarının büyümesi yeni markaların ilgisini çekmeye devam ediyor. Dell’in Inspiron markası da artık Alienware ile birlikte pazarda boy gösterecek.

Oyuncu donanımları pazarında Alienware markasıyla büyük işler yapan Dell, ana akım markası Inspiron’u da oyuna sokmaya karar verdi. Dell Inspiron markası ilk kez bir oyuncu masaüstü bilgisayarına ev sahipliği yapıyor.

AMD ağırlıklı

Computex 2017 fuarında tanıtılan Inspiron Gaming adındaki yeni oyuncu kasası tasarım itibariyle Alienware konseptinden pek ilham almamışa benziyor ve şahsına münhasır bir tasarım benimsediği görülüyor. Kasada gri ve mavi tonlar ağırlıklı kullanılmış.

Dell yeni kasasında tercihini AMD’den yana kullanmış. Tüketiciler Bristol Ridge APU’ları veya Ryzen işlemcilerinden oluşan farklı konfigürasyonları seçebilecekler. Firma XFR destekli yani soğutma performansına göre daha yükseğe hız aşırtılabilen Ryzen işlemcileri için de güçlü bir soğutma sistemi eklemiş.

Grafik kartı tarafında ise Radeon RX 580’e kadar veya GeForce GTX 1060 ekran kartına kadar seçenekler sunuluyor. Böylece sanal gerçeklik uygulamaları da en iyi şekilde desteklenmiş oluyor. Kasada iki ekran karıt için yer ayrılmış. Ayrıca 32GB’a kadar DDR4 RAM, SSD ve HDD kombinasyon seçenekleri de mevcut.

Seçeceğiniz AMD işlemcisine göre kasanın bağlantı girişlerinde farklılıklar oluyor. Mesela Bristol Ridge APU seçeneğinde USB Tip-C girişi yok. 13 Haziran itibariyle satışa çıkacak Inspiron Gaming bilgisayarının AMD A10 APU, 8GB RAM, Radeon RX 560 ekran kartı, 1TB HDD barındıran en baz versiyonu 599$ fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim