Anlık Bildirim
Şu anda 1 kişi burada

HP’den kurumlara yönelik VR sırt çantası

Sırt çantasına VR hazır sistemler entegre etme trendi giderek büyüyor. HP son kullanıcıya yönelik Omen VR sırt çantasından sonra kurumlara yönelik de Z VR sırt çantası hazıradı.

Sanal gerçeklik sektöründe yavaş yavaş kendisine yer bulmaya başlayan bir sınıf var ki o da sırt çantası. Batarya desteği ile kullanıcılara kablolardan kurtulma imkanı veren VR sırt çantalarına bir örnek de HP firmasından geldi.

Dayanıklılık odaklı

HP Z VR Backpack adındaki yeni ürün daha çok kurumsal tarafa hitap ediyor zira benzer Omen sırt çantası zaten son kullanıcıya yönelik olarak piyasaya çıkmıştı. Sırt çantası iş kullanımı nedeniyle dayanıklılık odağında hazırlanmış. Ayrıca sistem donanımı da üst seviye. Bu bakımdan sırtta iş istasyonu tabirini kullanabiliriz.

HP Z VR Backpack sırt çantası askeri şartlarda düşmelere, darbelere, suya ve toza dayanıklılık sertifikalarına sahip. Bu bakımdan dış kaplama oldukça sağlam malzemelerden imal edilmiş.

Kaby Lake tabanlı Intel Core i7 vPro işlemcilerle donatılan iş istasyonunda 16GB GDDR5 bellekli Nvidia Quadro P5200 ekran kartına yer veriliyor. RAM ise 32GB’a kadar arttırılabiliyor.

HP sırt çantasının potansiyelini göstermek amacıyla Mars Home Planet adındaki bir proje için Autodesk, Epic Games, Fusion, HTC, Launch Forth ve Technicolor ile işbirliği yapmış. Proje, sanal gerçeklik ortamında simüle edilen Mars gezegeninde bir koloni inşasını temel alıyor. Kullanıcılar geniş bir alanda hareket ederek bir yaşam şekli inşa etmeye çalışıyorlar. HP Z VR Backpack sırt çantası 3300$ başlangıç fiyatı ile Eylül ayında satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim