Anlık Bildirim

Küçük oyun canavarı Corsair One artık çok daha güçlü

Kompakt boyutlarda güçlü bir oyun bilgisayarı almak isteyenlere hitap eden Corsair One serisi şimdi çok daha güçlü. Yeni modeller Intel Core i7-8700K işlemci barındırıyor.

Geçen yıl Corsair’in oyuncu donanımları segmentinde yeni bir kategori oluşturma iddiasıyla piyasaya sürdüğü One mini PC serisi güncellendi. Güncelleme ile artık en güçlü seri karşımızda.

Corsair One Elite özellikleri ve fiyatı

Geçen yıl Intel Core i7-7700K ve GeForce GTX 1080 ekran kartları ile piyasaya sürülen Corsair One serisi yaz aylarında GTX1080 Ti güncellemesi almıştı. Intel Core i7-8700K güncellemesi ile seride bir isim değişikliği de oldu.

Corsair One Pro olarak satışı devam eden seriye eklenen yeni modeller Corsair One Plus ve Corsair One Elite adını taşıyor. Intel Core i7-8700K işlemci ve GTX1080 Ti ekran kartı barındıran modellerde çok hızlı 480GB NVMe SSD ile 2TB 7200RPM HDD kombinasyonu sunuluyor.

Fark ise Plus versiyonunda 2 adet 8GB Vengeance LPX DDR4-2400 RAM bellek, Elite versiyonunda ise 2x 16GB Vengeance LPX DDR4-2666 RAM bellek bulunması. Bunun haricinde donanım aynı.

Hem işlemci hem de grafik kartı sıvı soğutma ile donatılan Corsair One serisi oyunculara serin bir ortam sunarken ayrıca 20 desibel seviyesinde gürültüsüz çalışma vadediyor. Yeni ürünler 2799$-2999$ şeklinde fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim