Anlık Bildirim

AMD’nin yeni Ryzen işlemcileri yavaş yavaş oyuncu sistemlerinde kendisine yer bulmaya başladı. HP’nin oyuncu bilgisayar markası Omen, yeni işlemcilere yer veren iddialı masaüstü ve dizüstü oyuncu modellerini duyurdu.

Masaüstü

AMD Ryzen işlemcilerin yer aldığı ürün Omen Desktop masaüstü bilgisayarı olarak öne çıkıyor. Intel Core ve AMD Ryzen seçeneği sunan Omen Desktop, GTX 1050 ekran kartının olduğu baz versiyonu 899$’dan satışa çıkaracak. 3000$’a kadar çıkabilenler ise çift GeForce GTX 1080 Ti veya Radeon RX 580 ekran kartı seçeneğine de sahip olabilecek.

Sistem içerisinde ayrıca iki adet değiştirilebilir HDD yuvası da yer alıyor. Böylece kullanıcılar bilgisayarı kapatmadan depolama diski değişimi yapabilecekler. Satışlar 9 Haziran’da başlıyor.

Dizüstü

Omen dizüstü modelleri ise sadece Intel Kaby Lake işlemcilerine yer vermiş. 15 ve 17 inçlik modellerde boyutlara göre Nvidia veya AMD’nin yeni nesil ekran kartlarından seçim yapılabiliyor. 15 inçlik modelde GeForce GTX 1060 veya Radeon RX 550 ekran kartı, 17 inçlik modelde ise GeForce GTX 1070 veya Radeon RX 580 ekran kartı seçeneği bulunuyor.

Ekran kartı seçeneğine göre ekran teknolojileri de değişiyor. Nvidia seçeneklerinde G-Sync, AMD seçeneklerinde ise FreeSync aktarım teknolojileri yer alıyor. Bununla birlikte Nvidia ekran kartlı modellerde 4K ve Full HD, AMD ekran kartlı modellerde ise sadece Full HD çözünürlük bulunuyor.

15 inçlik dizüstü modeli için 1000$, 17 inçlik dizüstü modeli için ise 1100$ başlangıç fiyatı mevcut. Yeni Omen dizüstüler 28 Haziran itibariyle satışa sunuluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6259 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hp, hp omen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim