Anlık Bildirim

Shuttle’dan 3 litrelik ince mini bilgisayar serisi

Çoklu reklam ekranları, güvenlik kameraları gibi alanlara yönelik olarak Shuttle yeni nesil Intel işlemcilerle güncellediği XH310 serisini duyurdu. Shuttle XH310 özellikleri haberimizde.

Modellerini yeni nesil Intel işlemcilerle güncellemeye devam eden Shuttle, yeni XH310 serisini duyurdu. İki farklı modelde pek çok versiyona sahip olan seri geniş bir alana hitap ediyor.

Shuttle XH310 özellikleri

Intel H310 çipseti ile gelen XH310 serisi sekizinci nesil Intel Core, Pentium veya Celeron işlemcilerle donatılmış. Böylece performansa göre farklı konfigürasyonlar arasından seçim yapılabilecek.

HDMI, DisplayPort ve VGA çıkışları olan seriye aynı anda çift monitör bağlanabiliyor. USB 2.0 ve 3.0 portlarının yanı sıra iki adet de seri port yer alıyor. Ayrıca çift Gigabit LAN bağlantısı da dikkat çekiyor.

3 litrelik bir hacme sahip olan kasaya iki adet SO-DIMM slotu ile 32GB’a kadar DDR4-2666 MHz RAM takılabiliyor. İki adet 2.5 inç sürücü yuvası optik sürücü olmazda üçe çıkıyor. Ek aksesuar ile 3.5 inçlik HDD yuvası da takılabiliyor. İki M.2 slotu SSD ve WiFi modülleri için ayrılmış.

12V DC girişi ile 4-pin anakart bağlantısı üzerinden pek çok uygulama çalıştırılabiliyor. Kasalar sürekli çalışmaya uygun olarak tasarlanmış. Soğutma sistemi olarak verimli bir ısı dağıtıcı ve akıllı fan kullanılmış. Bu bakımdan çoklu reklam ekranları, güvenlik kameraları gibi alanlara uygun. Ayrıca son kullanıcı tarafında da alternatif olabilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim