Anlık Bildirim

Thermaltake ilk RGB aydınlatmalı radyatörünü sunar

Kasasının içini daha rengarenk hale getirmek isteyenler için seçenekler artıyor. Thermaltake sektörün ilk 16.8 milyon renk barındıran RGB aydınlatmalı radyatörünü duyurdu.

Son dönemde kasa içerisinde pek çok bileşenin artık RGB desteğine kavuştuğunu görüyoruz. Renkli ve canlı bir kasa isteyenlere hitap eden aydınlatmalı bileşenler arasında fanlar, ekran kartları, pompalar, ses kartları gibi onlarca seçenek var. Şimdi radyatör de bu trende katıldı.

Sektörde ilk

Thermaltake tarafından duyurulan Pacific RL360 Plus, sektörün ilk 16.8 milyon renk barındıran RGB aydınlatmalı radyatörü olarak dikkat çekiyor. Renkliliği seven oyunculara yönelik geliştirilen radyatör üst seviye materyallerden imal edilmiş.

120mm’lik yüksek statik basınçlı fanlara göre tasarlanan radyatör 360mm uzunluğunda. Premium kalite Alman çinko alaşımlı alüminyumdan imal edilen ve uzay endüstrisinde kullanılan materyallerle desteklenen radyatör üst seviye dayanıklılık sunuyor.

Özel tasarlanmış LED şeritler ise Riing Plus RGB yazılımı ve yine özel bir mobil uygulama üzerinden kontrol ediliyor. Yazılım LED kontrollerin yanı sıra fan performansını ve işlemci sıcaklığını da ölçebiliyor. G1/4 inçlik dişler ile kolay takılan radyatör ayrıca sızıntı olmasını da engelliyor. Ürün 110$ fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2992 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thermaltake, pacific rl360 plus ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim