Anlık Bildirim

ADATA XPG GAIA mini oyuncu bilgisayarı satışa çıkıyor

ADATA firmasının oyunculara yönelik olarak Intel NUC tabanlı hazırladığı XPG GAIA mini bilgisayar sistemi satışa çıkıyor. ADATA XPG GAIA özellikleri haberimizde.

ADATA XPG GAIA mini oyuncu bilgisayarı satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

CES 2020 fuarında bilgisayar pazarına girdiğini resmen duyuran ADATA markası yavaş yavaş ilk ürünlerini piyasaya sürmeye başladı. XPG Xeina 15 dizüstü modelinden sonra XPG GAIA oyuncu mini bilgisayarı satışa çıkıyor.

ADATA XPG GAIA özellikleri

XPG GAIA oyuncu bilgisayarı Intel NUC 9 Extreme konseptini temel alan bir sistem. Renkli kasa seçeneklerine sahip olan XPG GAIA 5 litrelik bir hacim sunuyor. 8 çekirdekli Intel Core i9-9980HK işlemcisinden gücünü alan sistem 202 milimetreye kadar ekran kartlarına imkan tanıyor.

XPG SX8200 Pro SSD sürücüsü 3500MB/s veri aktarım hızlarına çıkabilirken 32GB 3200MHz DRAM ise çift kanal kullanıyor. Intel XMP 2.0 ile kolay bir şekilde hız aşırtılabiliyor. 500 W 80 Plus Platinum güç kaynağı ise 40 desibel gürültü seviyesini koruyor.

WiFi 6 teknolojisi daha verimli bir bağlantı sunarken Thunderbolt 3 desteği de harici ekran kartlarına imkan tanıyor. Sınırlı sayıda Marvel's Avengers oyununun da hediye edileceği kasanın henüz fiyatı açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim