Anlık Bildirim

Kodak'dan Wi-Fi ve Bluetooth destekli yazıcı ; EasyShare 500

Dijital fotoğraf makinaları, anlog makinalardaki gibi film kullanmamaları, fotoğrafların çekilmeden hemen önce ve sonra incelenebilmeleri ve kullanım kolaylıkları ile kullanıcılar tarafından büyük ilgi ile karşılandılar. Dijital fotoğraf makinalarının getirdikleri bir diğer kolaylıksa küçük bir yatırımla evde kağıda baskı yapılabilmesini mümkün kılmaları. Günümüzde oldukça gelişen mürekkep püskürtmeli yazıcılar sayesinde makul bir maliyetle kaliteli resim baskıları almak mümkün.

Kodak, yeni mürekkep püskürtmeli yazıcısı EasyShare 500 ile kullanıcılara direk hafıza kartı bağlama, üzerindeki LCD ekran sayesinde resim ön izleme yapma gibi olanakların yanında Bluetooth ve Wi-Fi üzerinden kablosuz bağlantı aracılığıyla baskı alınmasınıda destekliyor. EasyShare 500 ile cep Bluetooth destekli telefonlarından, Wi-Fi destekli cihazlardan ve ya direk hafıza kartları üzerinden çıktı almak mümkün. Ürün kutusundan ilk çıktığı anda kablosuz bağlantı olarak sadece Bluetooth destekler bir şekilde geliyor. Eğer Wi-Fi desteği istenirse sonradan takılabilecek bir Wi-Fi kartla yacıya bu destek sağlanabiliyor.

4 x 6 cm A4 boyutlarında baskı alabilen EasyShare 500, 3.5'' büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip. SD, MMC, CF, xD, Memory Stick hafıza kartları ve USB taşınabilir hafızalar üzerinden direk baskı alınmasını destekleyen yazıcı sahip olduğu Kodak Perfect Touch teknolojisi sayesinde kullanıcıyı menü karmaşasından kurtararak kırmızı göz düzeltme ve benzeri işleri tek tuşa basarak halledebilmenizi sağlıyor.

Yaklaşık olarak 60 saniye içinde A4 ebatlarında renkli baskı verebilen EasyShare 500 için önerilen yurtdışı fiyatı 249$. Eğer Wi-Fi kart takılırsa ev ve ya iş yeri ağı üzerinden kablosuz olarak erişilebilen yazıcıya istenirse sonradan eklenebilecek Kodak camera dock ünitesi sayesinde Kodak Easyshare ve ya Imagelink destekli fotoğraf makinaları üniteye yerleştirilerek tek tuşla baskı alınabilmesi sağlanabiliyor. Sizlere daha önce tanıtımını yaptığımız ve Kodak'ın ilk Wi-Fi destekli dijital fotoğraf makinası olan Kodak Easyshare One, Wi-Fi üzerinden bu yazıcı ile haberleşip yazdırma işlemleri yapabilmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim