Anlık Bildirim

Beş günde değerini üçe katlayan Ripple'a Türkiye'den yoğun ilgi

Beş günde değerini üçe katlayan XRP, Türkiye'deki internet kullanıcıları ve yatırımcıların dikkatini çekti. XRP, yerli kripto para borsalarında hacim itibarıyla ilk sıraya yerleşti.

Beş günde değerini üçe katlayan Ripple'a Türkiye'den yoğun ilgi Tam Boyutta Gör
 

Popüler kripto para birimi XRP(Ripple), sadece 5 gün önce 0.26 dolar değerindeydi. Geçtiğimiz günlerde Ripple tarafından, küresel ödeme ve değer transferi aracı xRapid sistemiyle ilgili yapılan açıklamalar XRP'nin değerinde ani bir artışa neden oldu. Son iki günde ciddi bir değer artışı yakalayan XRP, dün gün içinde 0.76 dolar seviyesine ulaşarak değerini neredeyse üçe katladı. Böylece, kısa bir süreliğine de olsa Ether'i geçerek piyasa değeri itibariyla en büyük ikinci kripto para birimi haline gelen XRP, ülkemizdeki internet kullanıcıları ve yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi gördü.


Türkiye'de 30 milyon doların üstünde hacme ulaştı 

Google Trends verilerine göre Google'da Ripple ve XRP terimleri ile yapılan aramalar XRP'nin değer kazanmasıyla birlikte son günlerde 9 kat artış gösterdi. Hacim itibariyla üst sıralarda yer alan yerli kripto para borsalarında Türk Lirası ile XRP alım/satım işlemleri zirveye yerleşti. BTCTurk'te dün 20 milyon doların üstünde XRP alım/satım işlemi gerçekleşirken bu rakam Koineks'te 7 milyon dolara SistemKoin'de ise 5 milyon dolara ulaştı.


Dünkü yükselişin ardından bugün erken saatlerinde değer kaybı yaşayan XRP, şu sıralar 0.55 dolar civarında değere sahip. Piyasa değeri 22 milyar dolar olan XRP, 2 milyar dolar farkla Ether'in gerisinde üçüncü sırada yer alıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim