Anlık Bildirim

Bitcoin Diamond, %60'lık büyüme oranıyla uçuşa geçti

CoinMarketCap'ten alınan değerlere göre; Bitcoin Diamond'un 24 saatlik büyüme oranı %60'ı gördü. Söz konusu kripto para birimi, büyüme oranı sıralamasında zirveye yerleşti.
Kripto para piyasasında ani yükselişleri adından söz ettiren Bitcoin Diamond, CoinMarketCap'ten alınan bilgilere göre; bugün içerisinde %60'lık bir yükselme sergiledi. 
Bitcoin Diamond, şu anda yaklaşık 3,60 dolardan işlem gören ve piyasa hacmi açısından 27. sırada bulunan bir dijital para birimi.
Söz konusu kripto para birimi; ilk çıktığı zaman, dijital para piyasasındaki yatırımcılara bedava olarak dağıtılmıştı. Yatırımcılar, cüzdanlarındaki Bitcoin sayısının 10 katı kadar Bitcoin Diamond elde etmişlerdi.
Piyasada sürekli olarak ani yükselişleriyle gündeme gelen para birimi, gün içerisindeki artışıyla dikkatleri üzerine çekti.
Yatırımcıların çoğu, Bitcoin'in çatallanmasıyla ortaya çıkan bu dijital para birimine oldukça güvensiz yaklaşmıştı fakat bu negatif düşünce gün geçtikçe değişiyor.
Bitcoin Diamond, yükselişlerini istikrarlı bir şekilde devam ettirebilirse; piyasada kendine olan güveni daha da arttıracak ve daha çok işlem gören bir kripto para birimi haline gelecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim